Ткаенина производителот и фабрика од Кина

производ

»производот

Микрофибер полиестер ткаенини

Полиестер pongee ткаенини

Полиестер сатен ткаенини

Полиестер шифон ткаенини

Koshibo полиестер ткаенини

Полиестер тафта ткаенини

Полиестер ткаенини меморија

Taslan полиестер ткаенини

Полиестер Оксфорд ткаенини

Cordura полиестер ткаенини

Полиестер Рашири ткаенини

Најлон тафта ткаенини

Најлон Оксфорд ткаенини

Најлон Taslan ткаенини

Најлон Рашири ткаенини

Најлон Cordura ткаенини

Анти-статички ткаенини

Сплотени ткаенини